Aktuális

Aki esetleg még nem hallotta volna, annak mondom, hogy az egyszervolt.hu-n lehet szavazni az 50 legjobb gyerekkönyvre, naponta egyszer. :D Ma szavaztatok már?
Aztán rendelhető végre Nyulász Péter egyébként nyomdafriss könyve itt. Április 30.-május 2. között a szerző dedikál is a MÜPA-ban. A feladat adott ugye, a dedikáló tollat ki kell fogyasztani. :D Természetesen nem csak az övét.
Április 17-én jelenik meg a Naphegy kiadónál: Módra Ildikó TRAPP Talált állatok osztálya című könyve Szalma Edit rajzaival "A nyolc fejezetből megismerhetjük Trappnak, a kimustrált cirkuszi lónak az életét, akit a szerencséje egy olyan gazdaságba vet, ahol számos különös előéletű talált állat lelt új otthonra. Bepillanthatunk egy egykor tündöklő, mára letűnt cirkuszi társulat életébe, és míg minden és mindenki végül rég keresett helyére kerül, addig finom szerelmi szálak, és megindító barátságok szövevényei is napvilágra kerülnek. A gyerekeknek oly kedves területeket: az állatok és a cirkusz világát alapul vevő mű nagyon érzékenyen, sok-sok humorral mesél megindító sorsokról, küzdelmes életutakról, különleges emberi (és állati) kapcsolatokról. " És 14-éig költészetnapi akció van a Pagonyban! És http://www.hangoskonyvek.hu/ kattintva játszatok a szülinapos Hangoskönyv áruházzal! A már emlegetett Berg Judit könyvek mellé szeretettel ajánlom Durell: Családom és egyéb állatfajtákját is Szacsvay előadásában!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

János bácsi keljen fel :)

Fodor Sándor: Csipike -" az elfelejtett" meseregény

Szabó Lőrinc: Lóci meg a számok