http://segitsdaninak.blogspot.com/

Egyszer volt, hol nem volt... jobb lenne, ha igaz se lenne.
Volt egyszer az origón egy fórum, ahol néhány 1., 2. babáját váró anyuka beszélgetett a nem várandósok számára érdektelen témákról. Azóta eltelt három év, a csoport máshova költözött, sokan kiléptünk belőle, volt válás kettő,betegségek is jócskán, kórházi tartózkodások és kistestvér érkezések, külföldre távozások...
De az a döbbenet, ami most ért mindent felülmúl.

Emese kisfiát már kezelték kiütésekkel a fején, nemrégiben pedig kiderült agydaganata van. A hír sajnos nem kacsa, bár az lenne. Danit megműtötték kedden, úgy tűnik jobban van.
A mellékelt linken tudjátok mindezt ellenőrizni.

A család nem pénzt kér, hanem elárverezni tárgyakat, illetve a tárgyaknak vevőt. Az ebből befolyt összeget fordítanák Dani kezelésére.
Én úgyis varrni készültem a hétvégén...

Mindenkinek belátására bízom mit kezd a hírrel.
Íme a link:
http://segitsdaninak.blogspot.com/

Kis segítség, aki másképp akar/tud segíteni:
"Emi kisfiát, Danit tegnap agydaganattal műtötték. A műtét szerencsére jól sikerült, de a teljes felépülésig még hosszú út vezet. Ebben az időszakban a családnak sok lelki és anyagi teherrel kell megbirkóznia, ebben szeretnénk egy kicsit a segítségükre lenni. Emiék két gyereket nevelnek, Dani 3,5 éves, Marci pedig 1. Ő pont egy napon született a mi kislányainkkal. Emi gyeden van Marcipánnal, és a férje, Zoli is valószínűleg sokat ki fog maradni a munkából. Mindenfajta segítség jól fog jönni Nekik. Én azzal tudok segíteni a nagy távolság miatt, hogy ezt a felhívást közzé teszem, és a segítségnyújtóknak, akik bármivel támogathatják őket, apró ajándékokat készítek. Sokan vagyunk már most is, mindenki másban ügyes, megpróbálunk sokfélét művelni.

 
Segíteni a következőképpen tudsz:
1. Kiteszed a logót és a linket a blogodon.
2. Magad is benevezel kreatív ajándékok készítésére a segítségnyújtók részére. Ez bármilyen saját készítésű dolog lehet.
3. Magad is benevezel a segítségnyújtók közé, és cserébe kapsz kézzel készített ajándékot.
Ezeket persze lehet külön-külön, vagy megteheted mindet is. Nézz be a Segíts Daninak blogra, és csatlakozz!
Ötleteket is várunk, és segítséget is a dolog lebonyolításához!

Bármilyen segítségnek örülnénk. Pelusnak, popsitörlőnek, konzervnek, rizstejnek, vagy rizstejpornak, (mindkét gyermek tejfehérje érzékeny) fuvarnak, ruhaneműnek, bárminek, aminek a család hasznát tudná venni.

Marcipán 86-os ruhát hord, de jelen pillanatban hálózsákon kívül mindene van, esetleg nagyobb méretre lehet szükség. Dani 104-es méretet visel, neki vastag, téli nadrágra van csak szüksége most. Pelenkából Marci 4-es méretet használ, Dani 5-ös, 6-ost, a márka mindegy. Marci Milupa Pepti Plus 2 tápszert és Sinlacot iszik, Dani rizstejet.


Emi nagyon örül a kezdeményezésnek, és amit kap, szeretné megosztani a kórházban megismert többi beteg gyerek családjával is, remélem, ez ellen senkinek nincs kifogása, aki ad valamit - nekünk ez titkos vágyunk volt, hogy így másokon is segíthessünk. Ráadásul ezzel Dani betegsége is valamilyen szinten értelmet kap."


Köszönöm, hogy elolvastátok.
Eszter

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

János bácsi keljen fel :)

Fodor Sándor: Csipike -" az elfelejtett" meseregény

Szabó Lőrinc: Lóci meg a számok